Parttime Hospitality Professional Receptel bij de Rabobank Den Haag

Voor de locatie van de Rabobank in Den Haag zoekt Receptel voor 21 uur per week de beste hospitality professional vande Hofstad!. Weet jij al waar iemand voor komt voordat hij of zij dat heeft laten weten? Ben jij oplossingsgericht en zelfstandig? Dan wil Receptel jou!

Functie omschrijving

Parttime Gastvrouw/Gastheer in Den Haag

Ben jij pas echt tevreden als een ander tevreden is? Weet je wat gastvrijheid is? En is het jouw doel om iedere gast of collega een warm welkom en de beste ontvangst te geven? Dan kies je voor een carrière bij Receptel. Als receptionist(e), gastvrouw of gastheer. Als hospitality professional.

 

Hospitality in een zakelijke omgeving

Als receptioniste / gastvrouw / gastheer en hospitality professional zorg jij ervoor dat iedere gast van de organisatie waar jij werkt zich welkom voelt. Via de telefoon of bij de ontvangst ben jij het eerste gezicht van de organisatie. Jouw manier van communiceren is belangrijk omdat jij het visitekaartje bent van de organisatie. Als gastvrouw/gastheer ontvang jij gasten, beantwoord je de vragen van de gasten en behandel jij de reserveringen van vergaderzalen. Jij zorgt voor de juiste registratie van gasten en geeft bezoekerspassen uit. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheer van de slagboom. Jij zorgt ervoor dat de ontvangstruimte er altijd verzorgd uitziet. Jij bent enthousiast, pro actief in het benaderen van gasten en oprecht geïnteresseerd in mensen. Dankzij jou voelt iedere bezoeker zich welkom.

 

Jouw werk bij de Rabobank

Voor onze opdrachtgever in Den Haag zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het volgende rooster geldt bij deze vacature:

Maandag 12:30 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 13:00
Woensdag 08:30 - 12:30
Donderdag 12:30 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 13:00

Totaal 21 uur.

Functie eisen

MBO 3/MBO 4 en 2 jaar ervaring

•Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 3 / 4 opleiding. Bijvoorbeeld in de richting Hotelschool / Facilitaire Dienstverlening / Secretarieel / Stewardess.
•Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
•Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift
•Je woont in de omgeving van Den Haag

Hospitality in je DNA?

•Jij bent representatief, je bent tenslotte het visitekaartje van de organisatie.
•Jij bent klantgericht, dienstverlenend, pro-actief en jij hebt een professionele en flexibele werkhouding.
•In de functie van gastvrouw / gastheer / receptioniste sta en loop jij een groot deel van de dag, daarom vragen wij een goede fysieke gesteldheid van jou.

Wat bieden wij

Een goed uurloon en persoonlijke begeleiding

Als gastvrouw/gastheer/receptionist(e) en hospitality professional ben je altijd in dienst bij Receptel. Via een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Zo heb je de zekerheid van een contract. Wij zijn jouw werkgever, maar jij werkt bij een van onze opdrachtgevers van Receptel.

Wij bieden jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bruto maandsalaris ligt tussen € 1570,- en € 1950,- op basis van een 40-urige werkweek. Dit komt neer op een bruto uurloon tussen €9,06 en €11,25  In deze functie ontvang jij een zakelijke telefoon. Reiskosten worden vergoed.
 Jij krijgt bij Recepel trainingen op het gebied van hospitality en etiquette, zodat jij echt een hospitality professional wordt. Ook kun je online diverse trainingen volgen en wordt je persoonlijk begeleid  door Receptel om zo je persoonlijke doelen te bereiken.

Receptel is marktleider in Hospitality

Receptel is voor organisaties dé strategische partner op het gebied van receptiedienstverlening; hét strategische visitekaartje van organisaties. Wij zijn gespecialiseerd in het outsourcen van receptiediensten en nemen de receptiediensten van onze klanten geheel, gedeeltelijk of tijdelijk uit handen. Door de ontvangst en de telefonie te outsourcen verzekeren bedrijven de receptie – “hun visitekaartje” - van een professionele uitstraling.

Receptel maakt deel uit van de beursgenoteerde onderneming USG People.

Droombaan gevonden, wat nu?

Natuurlijk ben je na het lezen van deze omschrijving ongelofelijk enthousiast. Het kan zijn dat je nog wat vragen hebt, dan kun je mailen met recruitment@receptel.nl. Solliciteren gaat via de knop. Deze afwisselende functie kan binnen een maand van jou zijn!