De onmisbare schakel

Waarom Receptel er heilig van overtuigd is dat jij verschil maakt bij onze opdrachtgever(s)!

Zakelijke hospitality, ontvangstbeleving, gastvrijheid. Het zijn, op het eerste gezicht, allemaal vrij logische termen wanneer het gaat over een receptie in een zakelijke omgeving. Daar denken wij bij Receptel anders over. In alles wat je doet gastvrijheid uitstralen en op allerlei manieren ervoor zorgen dat de gast een top ontvangstbeleving krijgt, dat is niet simpel, dat is een vak! Dit is ook de reden dat wij onze gastvrouwen en gastheren professionals noemen, Hospitality Professionals.

Het belang van een Hospitality Professional is de afgelopen jaren toegenomen. In de praktijk ziet Receptel dat de traditionele kantooromgeving steeds maar plaats heeft gemaakt voor een ontmoet & werk omgeving. Tegenwoordig is het mogelijk om overal je laptop open te klappen en te werken. Kantoren zijn daardoor niet meer enkel praktisch en noodzakelijk, maar moeten ook vooral een plek zijn waar medewerkers elkaar kunnen ontmoeten. Dit heeft tevens gezorgd voor een ontwikkeling in de wereld van het ontvangst. De traditionele receptie is na jarenlange trouwe dienst steeds meer de uitzondering in plaats van regel en gaat richting zijn welverdiende pensioen. Een gastvrije en pro-actieve manier van ontvangst past beter bij de huidige tijd, sluit goed aan op de sfeer die op de meeste kantoren hangt en is de toekomst in de wereld van de zakelijke hospitality. De rol van de Hospitality Professional is hierin natuurlijk erg belangrijk. Iemand een warm welkom en afscheid geven, maar daarnaast ook ontzorgen en hulp bieden bij allerlei vragen is van groot belang. De Hospitality Professionals van Receptel zijn degene die ervoor zorgen dat een kantoor een fijne plek wordt, en blijft, om elkaar te ontmoeten.

Je kunt je voorstellen dat, door deze verandering, er vraag is naar expertise. Er is vraag naar jou. Jij bent de persoon die van toegevoegde waarde is in de ontvangsthal van één van onze opdrachtgevers. Jij zorgt ervoor dat gasten ontzorgt worden en dat zij zich, vanaf het moment dat zij door de draaideur komen, welkom voelen. Jij gaat buiten de gebaande paden van een receptioniste en zorgt ervoor dat de gast niet enkel een ontvangst krijgt, maar een ontvangstbeleving.

Dat is ook de reden dat onze opdrachtgevers voor Receptel kiezen. Maar de voornaamste reden is dat zij voor jou kiezen. De professional. De Hospitality Professional. De onmisbare schakel.

Is de functie van Hospitality Professional jou op het lijf geschreven? Bekijk dan hier onze vacatures.

Terug naar het overzicht?

Ga terug
Receptel

Receptel Nederland
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere

info@receptel.nl
+31 (0) 36 529 40 01