Werken als Hospitality Professional bij Receptel: Een interview met Cocky Pols

Onze recruiters Tom Adriaanse en Bastiaan Dekker interviewden Cocky Pols. Cocky is namens Receptel werkzaam als Hospitality Professional bij Eneco World in Rotterdam. Tom en Bastiaan stelden Cocky zes vragen over het werken als Hospitality Professional. Lees snel verder.

 

Hoe ben je destijds bij Receptel terecht gekomen?

Dat is een heel leuk verhaal. Op een verjaardag liep ik een vriendin van één van de Business Managers van Receptel tegen het lijf en die vroeg of ik nog op zoek was naar werk. Via haar heb ik het nummer van de desbetreffende Business Manager gekregen en heel brutaal een appje gestuurd. Vervolgens vroeg zij of ik mijn CV op wilde sturen. Mijn antwoord hierop was: “Ik ben bijna 70 en beschik niet over een digitaal CV, ik kom wel even langs!”. Toen was het eigenlijk na twee gesprekken gelijk goed.

Hoe gingen die twee gesprekken?

Ja. ontzettend leuk. Ik voelde mij gelijk thuis! De locatie bij Eneco World in Rotterdam is top, maar ook het werk dat ik doe is erg leuk. Veel contact met mensen, dat past echt bij mij. Ik zou niet anders meer willen.

Wat vind je van het team van collega’s?

Het is een leuke, diverse groep. We helpen elkaar als het niet goed gaat. Het was gelijk vanaf het begin goed. Misschien komt dat ook door mijn leeftijd, dat ik mij goed kan positioneren binnen een nieuwe groep, maar ik had het gevoel alsof ik er al jaren werkte. Dat krijg ik ook terug van collega’s van Eneco, zij hadden dat idee ook.

 

“Met mensen omgaan, praten, dat past echt bij mij. Ik zou niet anders meer willen”

Wat is je beeld van Receptel als werkgever?

Receptel is echt een warme en gastvrije organisatie, met ontzettend veel aardige mensen. Ook vond ik het, in eerste instantie, een jong bedrijf, waardoor ik dacht dat ik er wellicht niet bij paste. Dat bleek echter helemaal niet zo te zijn. Het warme ontvangst wat wij als Hospitality Professionals uitdragen naar gasten, voel je ook echt binnen de organisatie. Bij Receptel werken echt de beste Hospitality Professionals! 

Waar blijkt dat vooral uit?

Omdat ik echt onderdeel van het team ben, dat voel ik echt. Het blijkt een erg divers bedrijf, met allemaal gezellige en hartelijke collega's. 

Zou je Receptel aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een functie als Receptionist(e) / Hospitality Professional?

Zeker weten! Ik kan uren vertellen waarom ik dit werk ook aan andere zou aanbevelen, want ik ben gewoon erg enthousiast. Het werk is erg leuk en divers en daarnaast staan wij als collega’s voor elkaar klaar. Ik hoop nog een aantal jaren als Hospitality Professional te kunnen werken. Eigenlijk zou ik willen dat ik Receptel jaren geleden was tegengekomen, want dan had ik er jaren willen werken!

Wil jij net als Cocky aan de slag als Hospitality Professional?

Bekijk onze vacatures!
Receptel

Receptel Nederland
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere

info@receptel.nl
+31 (0) 36 529 40 01