Succesvol Partner Event Gastvrijheid & Robotica in Ouwehands Dierenpark!

Ons Partner Event in Pandasia in Ouwehands Dierenpark in Rhenen was een succes! Op deze unieke locatie stond afgelopen donderdagmiddag en -avond in het teken van gastvrijheid en robotica.

Gasten werden ontvangen en verwelkomt door de gastvrouwen van Receptel bij de entree van Ouwehands Dierenpark. Door de route door het park te volgen, kwamen de gasten aan op de locatie van het event in Pandasia. 

Het programma werd afgetrapt door Robin de Lange, directeur Ouwehands Dierenpark, die vertelde over hoe een organisatie als Ouwehands Dierenpark omgaat met het creĆ«ren van een beleving. Met als hoogtepunt de journey van de Panda's vanuit China. Bert Hendriks, CCO bij Decos, vervolgde het programma door te vertellen over de ontwikkelingen met betrekking tot de robotica en het belang van de menselijke kracht hierin. Als voorloper op het gebied van robotisering ging Bert in op de ontwikkeling van servicegerichte robots. Het programma werd afgesloten door onze General Manager, Rolijn Greve die de verbinding maakte tussen robotica en hospitality en hoe Receptel daarin een innovatieve partner kan zijn. 

Uiteraard was ook onze robot-host Pepper aanwezig en hebben onze gasten zelf ervaren hoe en welke toegevoegde waarde Pepper heeft binnen de branche van hospitality.

Heeft u dit event gemist, maar wilt u wel meer informatie over gastvrijheid en robotica? Dan komen wij graag met u in contact via info@receptel.nl of 036 - 529 40 01.

Wij hopen u als onze gast op een volgend event te mogen verwelkomen. Onderstaand delen wij graag een kleine compilatie van de dag met u.

Receptel

Receptel Nederland
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere

info@receptel.nl
+31 (0) 36 529 40 01