Over Danielle de Weerd

Schiphol is voor mij the place to be. Een werkplek op deze locatie is voor mij dus een schot in de roos. Ik hou van de drukte en de diversiteit aan bezoekers. Er heerst 24/7 een vakantie sfeer, ook al zitten wij met de receptie niet in de terminal. Het is hier nooit saai, er gebeurt altijd wel wat en geen dag is het zelfde. Ook de sfeer onderling met collega's is bijzonder goed. Wat ik zelf ook wel heel belangrijk vind. We lachen heel wat af op de werkvloer en volgens mij krijgen de bezoekers dit ook mee, want we krijgen vaak te horen dat we zo'n gezellig team hier hebben staan!

 De interactie met de bezoekers en ook met de medewerkers van Schiphol is voor mij heel belangrijk. Ik maak vaak een praatje met ze en dan ontstaan vaak de leukste gesprekken. Ik ben oprecht ge├»nteresseerd in mensen en probeer dan ook de dingen te onthouden die ze vertellen zodat ik er later nog eens op terug kan komen. Ik merk dat mensen dit waarderen en ze zijn ook vaak heel open naar mij. Ik denk dat ik dat uitstraal. Dat zorgt er voor dat ik energie ontvang en daarmee ook weer uitstraal dat ik het leuk vind om hier te werken.

Er wordt vaak gezegd dat je moet doen waar je goed in bent. En wat mij betreft klopt dat helemaal. Ik hou er van om te zorgen, verzorgen en te ontzorgen. Ik neem graag dingen uit handen en voor mij is er niet gauw iets te veel. Ik doe graag iets voor een ander en in mijn functie als Receptioniste betekent dat ik dus alles doe om gasten en collega’s van mijn opdrachtgever een warm welkom te geven. Van nature ben ik een pleaser en dat komt in deze functie goed van pas. Hierdoor voel ik mij als Receptioniste een vis in het water!

Enthousiast geworden? Kom ons team versterken. Voel je welkom en solliciteer snel!

Bekijk onze vacatures!
Receptel

Receptel Nederland
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere

info@receptel.nl
+31 (0) 36 529 40 01