Ons verhaal

In een wereld waarin digitalisering zijn vlucht neemt, die steeds individueler wordt en echt contact steeds sneller, afstandelijker en vluchtiger lijkt te worden, creëren wij ruimte voor aandacht. Persoonlijke aandacht. Je welkom voelen, je naam horen, een lachje, een knikje. Dat maakt het verschil tussen je wel of niet welkom voelen en het creëren van de juiste beleving. Want vinden we het niet allemaal fijn om het gevoel te krijgen dat je verwacht wordt, dat men weet wie je bent en met wie je een afspraak hebt.

Bij Receptel maken wij graag het verschil. Wij staan voor persoonlijke aandacht, een warm welkom de juiste beleving. Niet vluchtig maar oprecht en persoonlijk. Een stukje persoonlijke aandacht die voor iedere gast anders is; omdat iedere gast anders is. Want iedere gast is voor ons belangrijk of deze nu belt, mailt of de receptie binnenstapt. Wij zijn de stille kracht achter hoe wij gasten voor onze opdrachtgevers verwelkomen en de juist ontvangstbeleving geven.

Het is onze ambitie om onze gasten vanaf de eerste minuut, het eerste contact een warm welkom gevoel te geven. Op deze manier leveren wij een belangrijke bijdrage aan de juiste ontvangstbeleving van de gasten bij onze relaties. Want wij vinden dat in een wereld die steeds individueler wordt, persoonlijke aandacht ons net dat betere gevoel geeft en een glimlach op het gezicht brengt.

De kracht van Receptel

Onze grote kracht is ons inlevingsvermogen. Wij willen weten wat de cultuur is binnen een organisatie. Welke gasten worden er ontvangen? Welke service aan de medewerkers wordt geboden? En wat voor de organisatie de ultieme gastbeleving is? Onze hospitality professionals zorgen voor een glimlach op het gezicht van iedere gast en creëren een beleving die zij niet meer vergeten. Zij schatten de waarde in van ieder contactmoment. Zorgen voor het beste imago. Een imago dat iedere bezoeker positief bij blijft.

 

Dienstverlening

Sinds 2007 is Receptel specialist in hospitality en klantontvangst. Van iedere ontvangst maken wij een warm welkom. Wij kennen de markt als geen ander en weten wat onze relaties en onze hospitality professionals belangrijk vinden. Nu en in de toekomst. Receptel bedenkt innovatieve oplossingen en maatwerk solutions voor een maximale gastbeleving voor iedere organisatie.

Lees hier meer over onze dienstverlening.

Weten wat Receptel voor jou of voor uw organisatie kan betekenen?
Laat uw gegevens achter!

Neem contact op
Receptel

Receptel Nederland
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere

info@receptel.nl
+31 (0) 36 529 40 01