Outsourcing, Uw ontvangst besteedt u uit

U wilt dat uw gasten zich welkom voelen. Dat nieuwe gasten wegwijs worden gemaakt. Bekende gezichten worden herkend. Uw medewerkers iedere dag positief beginnen. Wilt u uw ontvangst uitbesteden? Dan kiest u voor Outsourcing via Receptel.

Iedere organisatie en iedere gast is anders

Voor uw onderneming is het belangrijk dat iedere gast zich welkom voelt. En uw bedrijf is succesvol omdat u alles net anders doet dan andere organisaties. Ieder bedrijf heeft een eigen cultuur. En de ontvangst is het visitekaartje van de cultuur die u nastreeft. En de professionaliteit. Receptel kijkt naar de structuur en cultuur van uw bedrijf. Naar de mensen die er werken en de gasten die u ontvangt. Zo organiseren wij voor u een professioneel eerste gezicht.‚Äč

Altijd een warm welkom

Receptel neemt de ontvangst en hospitality services van uw organisatie geheel of gedeeltelijk van u over. Wij zorgen ervoor dat uw welkom altijd optimaal is. Want de eerste zes seconden van iedere ontvangst bepalen uw imago. Onze professionals zijn gastvrij. Dat is onze verantwoordelijkheid. Wij leiden hen op in hospitality. En staan in voor een excellent welkom. Wij willen u verrassen met onze dienstverlening. En u verrast uw gasten.

Receptel verzorgt uw evenementen

Organiseert u seminars of evenementen? Een aandeelhoudersvergadering, lezing of andere vorm van bijeenkomst? Ook dan wilt u dat uw gasten optimaal ontvangen worden. Receptel verzorgt uw welkom. Overdag of ’s avonds. In het weekend. Voor grote of kleine groepen gasten. Met professionals die uw organisatie kennen. Omdat zij altijd uw gasten ontvangen. Of omdat zij deel uitmaken van een ambulant team van specialisten. Experts in een warm welkom.

Dit is Outsourcing via Receptel

  • Wij organiseren alle hospitality diensten en uw ontvangst.
  • Onze hospitality professionals werken dedicated voor uw organisatie.
  • Wij garanderen dat uw receptie altijd bemand is.
  • We meten kwaliteit, volgens strikte KPI’s in volledige management rapportages.
  • U heeft de regie, wij voeren uit. Voor u.

Wilt u meer weten?

Neem contact op
Receptel

Receptel Nederland
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere

info@receptel.nl
+31 (0) 36 529 40 01