De Dag van de Receptionist(e)

Receptionistes zijn het visitekaartje van uw organisatie en vaak verantwoordelijk voor het eerste contact dat uw gast heeft met uw organisatie. Zij ondersteunen en ontzorgen uw gasten en medewerkers waar mogelijk en geven uw gasten een warm welkom. Kortom, Receptionistes geven kleur aan onze dag en maken daarmee het verschil!

Wilt u ook uw waardering uitspreken naar uw Receptionistes en/of Hospitality Professionals? Op 8 mei is het de Dag van de Receptionist(e) en welk moment leent zich er beter voor om dan uw Receptionist(e) te verrassen met een mooi cadeau? Wij helpen u hier graag bij!

Receptel organiseert speciaal voor uw Receptionistes en Hospitality Professionals een trainingsdag op vrijdag 17 mei 2019 op ons hoofdkantoor in Almere. Tijdens de training gaan zij samen met een trainer aan de slag met hun persoonlijkheidsprofiel en ontvangen zij een kleurenanalyse van een stylist. Een dag vol aandacht en kleur voor uw Receptionist(e) die gericht is op het krijgen nieuwe inzichten hoe je deze in kan zetten zowel priv├ę als op het werk. Dit betekent voor u dat uw Receptionist(e) met deze inzichten vol nieuwe energie zijn/haar werk nog beter zal kunnen uitvoeren. Dit alles bieden wij nu aan voor de prijs van €375,- per medewerker.

Bestel uw cadeau voor uw Receptionist(e) door middel van het invullen van het contactformulier en wij verzorgen een mooie voucher die voor 8 mei bij u afgeleverd wordt, zodat u uw Receptionist(e) op deze dag kan verrassen met dit unieke cadeau.

 

Inhoud van de training

De training staat in het teken van het geven van inzichten in diverse persoonlijkheden, denk aan sterke- en ontwikkelpunten, talenten, maar geven ook tips met betrekking tot communicatie en klantcontact.

Uw Receptionist(e) of Hospitality Professional maakt voorafgaand aan de trainingsdag een Typologietest gebaseerd op het DISC/Kleuren model. Deze test maakt een profielschets van uw medewerker en brengt in kaart wat zijn/haar voorkeursgedrag is. Tijdens de trainingsdag staat de uitkomst van deze test centraal en nemen we uw medewerker mee in de visie van Receptel op het gebied van Gastvrijheid.

Na de Typologietest krijgt uw Receptionist(e) een kleur advies van een stylist. Aan de hand van een persoonlijk kleuradvies krijgt uw medewerker met behulp van doeken een overzicht van de beste kleurcombinaties die gemaakt kunnen worden en welke uw Receptionist(e) laat stralen!

Bent u geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter via de button onderaan de pagina en wij nemen contact met u op.

 

Doe uw gastvrouw een training via Receptel cadeau

Eerder deelde wij al de vier voordelen voor organisaties om te investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers. Daarnaast blijkt het ook dat ontwikkeling- en trainingsmogelijkheden als een steeds belangrijker arbeidsvoorwaarde wordt gezien door werknemers. Op de Dag van de Receptionist(e) brengen wij deze twee samen. Wij bieden organisaties graag de mogelijkheid om uw Receptionist(e) en/of Hospitality Professional voor slechts €375,- een training cadeau te doen.

Na het achterlaten van uw gegevens nemen wij contact met u op. Tevens ontvangt u van ons een mooie voucher die u als cadeau kunt overhandigen aan uw Receptionist(e) of Hospitality Professional.

Programma

09:00 uur - 12:00 uur Aan de slag met de persoonlijkheid en typologie test deel 1

12:00 uur - 13:00 uur Lunch

13:00 uur - 15:00 uur Aan de slag met de persoonlijkheid en typologie test deel 2

15:00 uur - 17:00 uur Kleurenanalyse van een stylist

 

Ik wil dit mijn medewerker cadeau doen

Wilt u contact?

Wilt u meer informatie? Onze collega Danielle Sikkema beantwoordt graag al uw vragen. Danielle is bereikbaar via DSikkema@receptel.nl of via 06 - 28 46 32 55.

Ik wil dit mijn medewerker cadeau doen

Mijn gegevens achterlaten
Receptel

Receptel Nederland
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere

info@receptel.nl
+31 (0) 36 529 40 01